iPhone reparatie regio Mechelen

iPhone reparatie regio Antwerpen

Op zoek naar een goede iPhone reparateur in de omgeving van Mechelen? Bij PhoneDokter zijn wij grote fan van iPhone herstellingen. Maar waarom zou jij kiezen voor een reparatie van jouw iPhone? Je iPhone laten herstellen heeft heel wat voordelen. Je spaart er namelijk flink wat geld mee uit! Door je vertrouwde iPhone te laten repareren hoef je helemaal geen gloednieuw model te kopen. Dat zijn heel wat euro’s die je dan aan iets anders kunt uitgeven. Slim gezien! 

Kies je voor een herstelling, dan help je bovendien het milieu een handje. Want zo hoef je je vertrouwde toestel niet weg te gooien. Door je eigen telefoon een tweede leven te geven, verklein je de afvalberg. Een echte win-win dus!

Waarom kies je voor PhoneDokter?

Reparatie bij jou thuis

Je hoeft geen tijd vrij te maken, wij komen naar jou thuis of op je werk!

Ervaren reparateurs

Ons team doet al jaren reparaties met passie, kennis en veel goesting!

Binnen het uur klaar

De meeste herstellingen duren niet meer dan 60 minuten.

12 maanden garantie

PhoneDokter maakt enkel gebruik van kwaliteitsonderdelen.

Batterij vervangen

Werkt de batterij van je iPhone niet meer goed? Het is vervelend om steeds je telefoon te moeten opladen. Ooit al een aan reparatie gedacht? Dat kan het probleem van een kapotte batterij meteen verhelpen. Bij PhoneDokter herstellen we jouw telefoon in een handomdraai.

Originele onderdelen

De herstelservice van PhoneDokter is van uitstekende kwaliteit want wij gebruiken bij de reparatie enkel erkende en originele onderdelen! Op zoek naar een goede iPhone reparateur in de omgeving van Mechelen? PhoneDokter is de hersteldienst die je nodig hebt.

iPhone batterij vervangen
iPhone scherm reparatie

iPhone reparatie

Hoe gaat PhoneDokter met jouw iPhone aan de slag? Dat is simpel. Bij ons hoef je je telefoon helemaal niet zo lang te missen. Vul het online formulier in en breng je iPhone binnen in de winkel. Binnen één uur ligt je piekfijn herstelde iPhone voor je klaar. Wij geven je ook meteen een uitstekende garantie mee, zo ben je zeker van een prima herstelling. Woon je niet in de buurt of heb je geen tijd om langs te komen? Dan komt PhoneDokter je iPhone bij jou thuis of op het werk ophalen.