Wat is Refurbished?

Iedereen droomt wel van een smartphone of macbook van een groot merk. Maar moet daar per se een groot prijskaartje aanhangen? Niet altijd! Heb je zin in een nieuwe iPhone of iPad zonder de volle prijs te betalen, kies dan voor een refurbished toestel van PhoneDokter.

“Refu-watte?” Refurbished komt uit het Engels en betekent zoveel als ‘gerenoveerd’. Een refurbished macbook is een 100 % opgeknapt exemplaar dat er helemaal als nieuw uitziet. Alle onderdelen en de besturingssoftware zijn tiptop in orde en helemaal klaar voor een nieuwe eigenaar. Misschien ben jij dat wel?

Soms vragen we ons af waarom niet iedereen met een refurbished toestel rondloopt. Bij PhoneDokter geloven we 100 % in wat we doen. Refurbished toestellen zijn volgens ons een slimme zet. Wij zijn dus helemaal overtuigd, nu jij nog!

De voordelen van Refurbished

Waarom zou je kiezen voor een refurbished iPad of laptop? Met een refurbished toestel kan je een pak geld besparen, zonder aan kwaliteit in te boeten. Zo sla je twee vliegen in één klap. Wist je dat je wel tot honderden euro’s kunt besparen?

Droom je van een iPhone maar heb je een beperkt budget? Laat die tweedehands exemplaren links liggen. Je weet immers niet waar deze toestellen vandaan komen. En je laat je best ook niet verleiden door een abonnementsformule van een provider. Die beloven dan wel een mooie smartphone of iPhone maar vaak hang je voor twee jaar vast aan een (duur) abonnement. Met een refurbished toestel kies je voor het beste van twee werelden. Je koopt een zo goed als nieuw exemplaar van topkwaliteit, zonder abonnementskosten. Zeg nu zelf, wij zien helemaal géén nadelen meer.

Een refurbished smartphone of laptop koop je niet bij eender wie. Het is belangrijk dat je bij een echte expert gaat aankloppen, want de juiste technische kennis is noodzakelijk. Niets is zo vervelend als een refurbished apparaat kopen en bij thuiskomst merken dat het toestel niet naar behoren werkt. Je moet kiezen voor een service waarop je kan vertrouwen. Waarbij je de garantie hebt dat je waar krijgt voor je geld. Ga enkel voor een betrouwbare service die weet wat je nodig hebt en je het juiste advies kan geven. Op zoek naar een eerlijke refurbished partner waar je een 100 % safe refurbished macbook of iPad kunt kopen? PhoneDokter is de expert in refurbished toestellen van verschillende merken.

Hoe gaan we bij PhoneDokter aan de slag? Een team van experts gaat de apparaten grondig schoonmaken, controleren en repareren. Het resultaat? Een hersteld apparaat die álles kan wat een nieuw toestel belooft. Alleen is een refurbished exemplaar een pak goedkoper. Snap je nu waarom wij zo’n fans zijn?

Een goed refurbished apparaat begint met de juiste onderdelen. Bij PhoneDokter staat kwaliteit immers op één. Voor onze onderdelen kiezen we uitsluitend voor materialen van topkwaliteit, afkomstig van vertrouwde leveranciers. Bij PhoneDokter bieden we je refurbished toestellen aan die grondig gecontroleerd en getest zijn. Refurbished apparaten hebben dezelfde onderdelen en levensduur dan nieuwe toestellen, dat garanderen wij je. Haal dus gerust een iPhone of macbook in huis van het allergrootste merk aan een zachte prijs. En de kwaliteit? Die is gewoon hetzelfde.